Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
19:28

Оркестр ВВС США в Европе с программой AMBASSADORS

Посмотреть афишу: Оркестр ВВС США в Европе с программой AMBASSADORS Джаз, Поп-музыка

У 2017 році США й Україна відзначають 25-у річницю встановлення дипломатичних відносин. Двадцять п’ять років тому Сполучені Штати відкрили своє посольство у новій незалежній Україні. Звідтоді зв’язки між українцями й американцями – дипломатами, посадовцями, бізнесменами, науковцями, студентами, журналістами, художниками й поетами – зміцнились, і сьогодні вони тривкіші, ніж будь-коли.

Оркестр, розквартирований на німецькій авіабазі «Ramstein», був заснований у 1945 році. Діяльність цього універсального ансамблю може бути пристосовано до будь-яких ситуацій, від фонової музики під час виконання офіційних військових функцій до виступів на джазових фестивалях і в концертних залах.

Ансамбль пропонує до уваги публіки й освітні програми, що являють собою інформативні й розважальні концерти, проводить індивідуальні та групові майстер класи, зосереджені на техніці виконання. Незалежно від причини виступу, «EUROPE BAND» мають у свої й програмі безліч музичних творів, які гарантують повний успіх будь-якій події.

Членів оркестру не дарма називають «музичними послами Америки». Джаз-бенд грає бродвейський і голлівудський репертуар, мелодії новоорлеанських диксилендів і джазових біґ-бендів, джазові імпровізації, увертюри, марші.

т. 0675666721


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте