Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
12:43

Пленер в Карпатах 2017

Посмотреть афишу: Пленер в Карпатах 2017 Живопись

За ініціативи двох художників-викладачів Олександра Василенка і Марії Грім (Рахманової), за підтримки батьків учнів, департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, комунального позашкільного навчального закладу «Міський Палац дітей та юнацтва», міського комунального закладу культури «Дніпровська дитяча художня школа № 2», музею «Літературне Придніпров’я», презентована виставка пленерного живопису дітей віком від 6 до 14 років, деяких батьків та керівників.

Десять днів малювали Карпатські гори в смт. Ворохта Івано-Франківської області.

Пленери завжди були натхненням для художньої творчості, для позитивних емоційних переживань, для формування середовища однодумців. Особливо гостро це відчули діти, які ніколи не виїжджали з Дніпра, які враз занурилися у велич старих Карпатських гір, високих смерек, зоряних ночей, швидких рік і потічків.

Дуже важливо для художника мати час для спілкування з природою, коли вона через красу навчає любити, берегти, співчувати, підтримувати, дбати, вивчати.

Кожного дня малювали по дві-три роботи формату А-3 спочатку гуашевими фарбами, потім олійною пастеллю, вели скейчбуки, де робили графічні замальовки найяскравіших подій дня з невеличким описом. Важко. Та по закінченні пленеру, ввечері, після загального перегляду робіт, коли зібрались в альтанці, всі були задоволені результатом. Роботи наповнені світлом внутрішніх переживань, не байдужістю до деталей, оригінальністю композицій, а інколи дуже були схожі на манеру письма відомих художників імпресіоністів. Кожна робота-це боротьба за індивідуальність, не байдужість до краєвиду, який споглядається.

На виставці представлено 185 робіт.

Дякуємо батькам, які підтримали нас в ідеї організації виставки, які посприяли гарному оформленню робіт, музею «Літературне Придніпров’я», в стінах якого відбулася подія, рідним, друзям-художникам, адміністрації Міського Палацу дітей та юнацтва та дитячої художньої школи № 2.

Відкриття виставки "Пленер в Карпатах 2017" - 31 січня 2018 року о 16.30.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте