Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Сб, 18 травня 2024
17:30

Танцюй серцем

Подивитися афішу: Танцюй серцем Драма, Комедія

Let's Dance
Франция, Бельгия, 2019, 🕓 109 min

A Plus Image 8, Cinémage 13, CN7 Productions, Cofinova 15, Empreinte Cinéma, Federation Pictures, Indéfilms 6

Реж.: Ладислас Шолла
✩✩✩: Райан Бенсетти, Алексия Джордано, Гийом де Тонкедек, Мехди Керкуш, Брахим Заибат, Лин Рено, Фиорелла Кампанелла, Лаура Дефретен, Николя Ушар, Магдалена Мальфрэ...
IMDB: 6.10


Джозеф закоханий у танець. Кожен його рух, емоція на обличчі переповнені пристрастю та бажанням. Це те, без чого хлопець не може прожити і дня, те, що веде його по життю. На жаль, батько зовсім не розуміє захоплення сина – для нього це несерйозно. Чоловік пропонує Джозефу приєднатися до його компанії, щоб мати можливість непогано заробляти собі на життя, але хлопець відмовляється. Замість цього він зібрав речі та поїхав до Парижа на хіп-хоп турнір. Саме у столиці Франції Джозеф відкриє для себе весь світ, знайде любов і буде пробувати щось нове, раніше небачене. Його нова дівчина Емма, яка мріє про балетну кар'єру, а також його кращий друг хіп-хопер Карім допоможуть хлопцеві порвати місцеві танцполи. Вони доведуть, що можуть стати кращими.










Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті