Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Нд, 02 червня 2024
11:12

Мистецтво обману

Мистецтво обману

Комедія

Lying and Stealing
США, 2019, 🕓 100 min


Реж.: Мэтт Аселтон
✩✩✩: Тео Джеймс, Эмили Ратаковски, Арис Альварадо, Фернанда Андраде, Тим Бейдер, Джо Букаро III, Rod Chaouqi, Рэй Рэй Чейз, Mia Cheung, Фрэнк Клем...

Бюджет: $3 000 000
MPAA: R
IMDB: 7.70


Іван (Тео Джеймс) звик працювати сам. Він розуміється на мистецтві, тож викрадати дорогі картини чи статуетки йому вдається неперевершено. Дізнавшись, чим насправді займається цей хлопчина, модель Еліз (Емілі Ратаковскі) не приховує свого захоплення. Вона напрочуд вродлива, розумна та вміє майстерно ошукувати людей. Поєднавши зусилля, ці двоє зможуть реалізувати найсміливіші плани та викрасти усе, що їм лише спаде на думку. Їхня успішна співпраця могла б казково збагатити обох, та у злочинного світу свої правила. Ті, хто слідкує за дотриманням цих правил, не дуже раді успіхам Івана та Еліз. Аби не потрапити в халепу, цим двом доведеться стати ще більш вигадливими та обережними.

Кримінальна комедія «Мистецтво обману» – це чергова робота режисера та сценариста Метта Аселтона та співавтора сценарію Адама Нагата. У доробку Аселтона та Нагата є успішна картина 2008 року «Гігантік», після якої вони тривалий час нічого не знімали.











Дмитрий  (14.07.19 13:28): Билеты на концерт люкс фм пати со скидкой. На сцене Неангелы, Дзидзьо, Тамерлан и Алёна. Вопросы по телефону 0636069483 Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті