Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 29 квітня 2024
23:01

БЛОГИ

lorik1702


15 квітня 2024, 13:13

Студентам – про податкову знижку

Вкрай важливо знати не тільки свої обов’язки, але і права. Саме про це сьогодні говорили зі студентами Університету митної справи та фінансів (УМСФ).
Податкова знижка – це можливість повернути частину сплаченого податку на доходи за певні послуги, які були отримані ним протягом звітного року.
Студенти отримали чіткі кейси стосовно отримання податкової знижки за витратами, понесеними на здобуття освіти.
У вебінарі прийняли участь в. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федаш Наталя та декан факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин УМСФ Даценко Вікторія.
«Податкова служба області завжди приділяє багато уваги молодому поколінню. Ми прагнемо, щоб молоде покоління було обізнаним, зокрема, у сфері податкового законодавства», - зазначила під час зустрічі Наталя Федаш.
Захід пройшов у формі активної дискусії.
Ми на постійному зв’язку зі студентською молоддю Дніпропетровщини.


Останній раз редагувалося: 15.04.2024 13:13


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті