Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
13:27

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

kogushka


10 жовтня 2017, 08:14

До Марьянке,Красного́ровке доставили гуманітарну допомогу з Дніпра

08 жовтня 2017 року Микола Кожушко голова ради ДОДГО "Правозахисна Спілка "Допоможемо Дітям" https://www.facebook.com/groups/kogushka1982https://vk.com/dopomozhemoдоставив гуманітарну допомогу до пгт. Марьянку та Красногорьевку,Курахова ( Донецької обл.) для дітей соціально незахищені категорії населення у рамках акції "Діти Дніпропетровщини дітям -дітям Донбасу".
Дякую громадянам України ,США,ЕС, Дніпропетровській обласній раді та Дніропетровської обласній державній адміністрації за підтримку проведеної акції, усім громадським організаціям, активістам та небайдужим жителям України. Особиста подяка , ГО"Сонячний Світ", ГО "Рух Вільна Доля" Дніпро" Дмитру Смолянському,громадському діячу Татьяне Лампике, Дніпровської міської ради Індустріальної районної у місті Дніпрі ради ,СОБОРНОЇ РАЙОННОЇ У МІСТІ РАДИ ,ЦЕНТАЛЬНОЇ РАЙОННОЇ У МІСТІ РАДИ ,КП "ДМБТІ" ДОР та за особисту участь..
Особлива подяка підприємствам організаціям та установам, що надавали постійну допомогу протягом 2014-2017 років, завдяки якій ДОДГО "Правозахисна Спілка "Допоможемо Дітям" разом з ГО"Сонячний Світ" змогли доставити гуманітарну допомогу у міста: Добропілля, Словянськ, Краматорськ, Красний Лиман, Сватово, Северо-Донецьк, Авдієвку, Маріупіль та інші населені пункти зони АТО. Разом з усіма вами ми покращували життя та вирішували проблеми дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей с особливими потребами, дітей переселенців і тих, що перебувають у складних життєвих обставинах. Допомагаючи дітям ми спільно будуємо майбутнє нашої рідної України! Пресс-служба ДОДГО «Правозахисна Спілка «Допоможемо Дітям»



Переглядів: 544
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті