Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
08:02

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


13 грудня 2017, 10:34

У Дніпрі визначили переможця «Ліги сміху»

У Дніпрі, в Академічному українському музично-драматичному театрі ім.Тараса Шевченка визначили переможця «Ліги сміху»

У неділю, 10 грудня, відбувся фінал Дніпровської «Ліги сміху». За звання найкращої команди та грошовий приз змагалися гравці з Дрогобича, Бердянська, Києва та Прилук.
Організатори солідарні в тому що, «Дніпровська Ліга сміху має велику географію – у ній беруть участь не тільки команди з Дніпра. Цього разу призовий фонд становив 50 тис. грн. Те, що сьогодні тут повна зала глядачів, підтверджує, що цей проект потрібен молоді, містянам та командам з інших міст»,
Команди «Летний вечер» (м. Київ) та «Мореман, Костариканец, лично он» (м. Бердянськ) стали чемпіонами Дніпровської «Ліги сміху» та виграли по 20 тис. грн. Друге місце посіла команда «Ветераны космических войск» та отримала 7 тис. грн. Команда «Прах Анжелы» посіла третє місце та отримала 3 тис. грн.
Команда «Летний вечер» (м. Київ) бере участь у Дніпровській Лізі сміху вже вдруге, вже вдруге команда дійшла до фіналу. Цьогоріч «Летний вечер» посіла перше місце у фіналі.
«Дніпровська Ліга сміху найнестандартніша та найвільніша. Тут є можливість творчо розкритися. «Дніпровка» багато дала нам в плані творчого розвитку та досвіду. Минулого року після цієї Ліги ми одразу потрапили на фестиваль «Ліга сміху» (телевізійну версію), і це також показник високого рівня Дніпровської Ліги сміху», – поділився гравець одної із команд.
За останній час Академічний український музично-драматичний театр ім.Тараса Шевченка перетворився на краще не лише в якості вистав та концертів, а й в кількості різноманітних заходів.

За матерiалами: https://vesti.dp.ua/u-dnipri-viznachili-peremozhcya-ligi-smixu/




Переглядів: 504
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті