Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 16 квітня 2024
20:48

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


19 березня 2018, 12:02

Перший в Україні Центр Розвитку Криптоекономіки CryptoCluster розпочинає свою роботу 20 березня

Перший в Україні Центр Розвитку Криптоекономіки CryptoCluster розпочинає свою роботу 20 березня. Протягом трьох днів тут проходитиме Крипто Марафон, під час якого експерти розкажуть про особливості інвестування щодо ринку криптовалют, ICO та Blockchain.
Серед спікерів - перший в світі власник нерухомості, придбаної за біткоїни Марк Гінзбург, Эрик Найман, Managing Partner в Capital Times Investment Company, Андрій Колодюк, Founder & Managing Partner в AVentures Capital, Дмитро Карпиловский, інвестор, засновник спільноти Cryptonet, Олег Гайдак, замглави комітету з електронних комунікацій, Торгово-Промислова Палата та багато інших спікерів. Крипто Марафон буде тривати 3 дні з 20 по 23 березня. Засновники центру дають можливість поспілкуватися у режимі нетворкінгу з провідними фахівцями галузі.
Попередня реєстрація на захід: https://cryptonet.biz/crypto-marathon/
Місце проведення: м. Київ, вул. Жилянська,59
Початок заходу: 18:00
Ми в соціальних мережах:
https://www.facebook.com/cryptocluster.com.ua/
https://t.me/cryptoclustercom






Переглядів: 492
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті