Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
11:50

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


22 березня 2018, 08:31

ПОДАРУНКИ І КВІТИ. ДОПОМОГА ДЛЯ ДІТЕЙ З ОНКОЛОГІЧНИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ В ОБЛАСНІЙ ЛІКАРНІ ДНІПРА.

У березні 2018 року Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» надав чергову допомогу і провів акцію в дитячому гематологічному відділенні Дніпропетровської обласної лікарні.
Обласне дитяче гематологічне відділення функціонує на базі КУ «Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня», вул. Космічна 13, в місті Дніпро з 1 березня 2011 р.
Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» співпрацює з гематологічним відділенням і надає індивідуальну допомогу онкохворим дітям, які перебувають тут на лікуванні та загальну допомогу цьому закладу. Відділення розраховане на перебування одночасно 25 дітей. Для лікування такого роду захворювань необхідна велика кількість складних процедур і дорогих ліків. Багато сімей, що потрапляють в таку нелегку ситуацію, потребують допомоги та підтримки.
В лютому фонд надав загальну допомогу відділенню у вигляді необхідних речей для створення своєрідного дитячого куточка, де діти та їх батьки зараз спілкуються, читають книжки та весело проводять час - малюють, граються іграшками та просто піднімають собі настрій.
10 березня до дітей та їх батьків завітали президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський, єпископ УПЦ КП Дніпровський та Криворізький Владика Симеон, віце-президент МБФ «Солідарність» Яна Юріївна Іванілова, Заслужений тренер України Микола Павлович Махінько з донькою Дар’єю, працівники фонду та друзі. Цього разу керівництво фонду подарувало гематологічному відділенню Дніпропетровської обласної лікарні додатково меблі для дітей - кольорові дитячі ігрові столи і стільці, а також іграшки та дитячі набори для занять творчістю.
Також для гематологічного відділення придбали 25 матраців та два плазмових телевізори. Все це безумовно буде корисним і для відділення в цілому, і для дітей та їх батьків. Дітям, які вражені онкологічними хворобами, вкрай важливо відчувати себе так само комфортно, як і вдома.
Олександр Володимирович Петровський також подарував відділенню картину ручної роботи бісером дітей Тернопільської духовної недільної школі УПЦ КП. Відтепер вона буде прикрашати приміщення закладу та радувати дніпровських дітей. А Владика Симеон подарував дітлахам ікону Миколая Чудотворця, біблії та своє боже благословення і побажання скорішого одужання.
Усі разом гості відвідали кожну палату гематологічного відділення і спільно з родиною заслуженого тренера України Миколи Махінько подарували усім жінкам та дівчаткам (медичним працівникам, мамам, маленьким представницям чарівної половини людства) красиві весняні букети квітів. Головне, що в цей день дітям та їх батькам принесли не тільки подарунки , а й трохи гарного настрою та оптимізму і віри в усе найкраще. І хай цей добрий настрій допоможе їм здолати їх хворобу.

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» ще раз нагадує. що допомога онкохворим дітям дитячого гематологічного відділення Дніпропетровської обласної лікарні потрібна завжди. І це не треба забувати.










Переглядів: 1261
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (22.03.18 08:37): Подробно:
www.mbfs.com.ua
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті