Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
12:19

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

marik2104


25 квітня 2018, 11:25

У Дніпрі ліквідовано міжрегіональний конвертаційний центр з обігом 300 млн. грн.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Сумській області під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 1спільно із слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у м. Києві припинили у Дніпрі діяльність потужного міжрегіонального конвертаційного центру.
На рахунки підконтрольних компаній замовники конвертації перераховували кошти нібито за придбані товари чи отримані послуги, які у подальшому знімалися готівкою та поверталися вигодонабувачам за винятком 10-12%, що слугували винагородою фігурантів.
З метою маскування злочинної діяльності фігуранти зареєстрували на території Київської, Дніпропетровської та Запорізької областей на підставних осіб 37 підконтрольних підприємств, у тому числі підприємства-нерезиденти.
Таким чином, протягом 2017-2018 років було проконвертовано 300 млн. грн.
За результатами проведенихобшуківвилучено 2,4 млн. грн. готівкою у національній та іноземній валюті, 32 печатки підприємств, у т.ч. підприємств – нерезидентів, первинні фінансово–господарські документи, чорнові записи, чекові книжки, комп’ютерну техніку, банківські картки та телефони.
Тривають слідчі дії.





Переглядів: 1210
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті