Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині позапланові канікули через зимову застуду тривають ще у 15 школах

На Дніпропетровщині позапланові канікули через зимову застуду тривають ще у 15 школах
фото с сайта pedpresa.com.ua
У порівнянні з минулим тижнем кількість навчальних закладів, закритих на карантин, скоротилась у понад 2 рази. Наразі на позапланових канікулах перебувають близько 5 тис дітей.

Навчання досі призупинено у деяких школах Дніпродзержинська, Васильківського, Криничанського, Межівського, Павлоградського та Петропавлівського районів. У Дніпропетровську, Дніпродзержинську, Марганці, Новомосковську, а також у Верхньодніпровському та Павлоградському районах на карантин закриті 113 окремих класів.

Про це повідомили в департаменті освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації.

Уже завтра, 24 лютого, навчальний процес має відновитися у 2 школах Межівського району. Також у цей день за шкільні парти планують повернутися 18 учнів єдиного закритого класу у Верхньодніпровському районі. У Павлоградському районі навчальний процес має відновитися до кінця тижня.

2 березня карантин завершиться для школярів 11 навчальних закладів у Васильківському, Петропавлівському та Криничанському районах. Також до цього часу 82 класи у школах Дніпропетровська, Марганця та Новомосковська також залишатимуться закритими.

У 25 окремих класах навчальних закладів Дніпродзержинська та у одній з міських шкіл повномасштабне навчання має розпочатися до 5 березня.

Нагадаємо, що підставою для запровадження режиму карантину є висновки протиепідеміологічних комісій та комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій місцевих виконкомів. Нагадаємо, що допустимий поріг захворюваності не має перевищувати 20% від загальної кількості учнів. Про графіки відпрацювань школярі та їхні батьки можуть дізнатися у свої навчальних закладах.

Довідка:
На Дніпропетровщині працює1009 шкіл. Тут навчаються понад 280 тис дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті