Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
17:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина планує підписати Меморандум про співпрацю з Агентством США з міжнародного розвитку

Дніпропетровщина планує підписати Меморандум про співпрацю з Агентством США з міжнародного розвитку
Дніпропетровська область планує підписати Меморандум про співпрацю з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Зараз дніпропетровська та американська сторони визначаються з проектами, у які будуть вкладені інвестиції.

Про це йшла мова під час зустрічі в.о. першого заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олега Кужмана з директором USAID Міком Мюллейєм.

«При підготовці проектів ми в першу чергу звертаємо увагу на те, яка користь від них буде території та які результати їх реалізації. Крім того, наше завдання - модернізувати існуючу законодавчу базу про державно-приватне партнерство», - сказав Олег Кужман.

Директор USAID Мік Мюллей наголосив, що інвестори готові вкладати кошти у Дніпропетровську область, але будуть віддавати перевагу довгостроковим проектам.

Сторони також домовилися, як тільки будуть визначені проекти та території регіону для реалізації, експерти USAID проведуть тренінги для всіх учасників проекту. Проекти на розгляд Агентству буде подавати Дніпропетровська облдержадміністрація, органи місцевого самоврядування та громадські об’єднання.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зю  (15.05.15 13:24): Я правильно понял, что денежек от американцев не будет? А будут проведены "тренинги" и подготовлены программы? И еще этот, как его... а, меморанбум будет подписан. А может и не будет? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті