Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
05:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Торік на підприємствах області сталося 832 випадки травматизму

Торік на підприємствах області сталося 832 випадки травматизму
У 2014р. на підприємствах Дніпропетровської області сталося 832 випадки травматизму (пов’язаних та не пов’язаних з виробництвом), з них 93 – зі смертельним наслідком.

Від нещасних випадків, професійних захворювань і аварій постраждали 852 особи (кожний дев’ятий – загинув).

Переважна більшість травмованих – 714 осіб (84%) – постраждалі від травм виробничого характеру, 54 з яких – зі смертельним наслідком. Внаслідок нещасних випадків, не пов’язаних з виробництвом, травмовано 138 осіб (44 з них – загинули).

Традиційно високим залишається травматизм на підприємствах добувної та переробної промисловості (326 та 221 випадок відповідно).

Найпоширенішими причинами травм були: падіння потерпілого (постраждала 201 особа); падіння, обрушення, обвали предметів, матеріалів, породи, ґрунту тощо (143); дія предметів, деталей, що рухаються, розлітаються, обертаються (109); дорожньо-транспортні пригоди (53 особи).

Витрати підприємств, зумовлені нещасними випадками на виробництві (пов’язаними та не пов’язаними з виробництвом), у 2014р. склали 2,8 млн.грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Снегурочка-дурёха  (21.05.15 18:10): Ревматизм на предприятиях,- результат экономии энергоносителей.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті