Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
14:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підприємці Дніпропетровщини вчаться працювати в нових економічних умовах

Підприємці Дніпропетровщини вчаться працювати в нових економічних умовах
У рамках Програми розвитку малого та середнього підприємництва Дніпропетровська облдержадміністрація організувала майстер-клас для підприємців. У ньому взяли участь близько 60 підприємців регіону, зокрема й ті, хто перереєстрував свій бізнес із зони АТО.

Майстер-клас був покликаний допомогти знайти нові шляхи розвитку власного бізнесу, зрозуміти реалій сучасного українського ринку та вдосконалити управлінські вміння підприємців.

«Сьогодні малий та середній бізнес змушений діяти особливо оперативно, адже його здатність до виживання обмежена розмірами оборотних коштів, фінансовими зобов'язаннями, взятими на себе в період організації справи. Зорієнтуватися в нових умовах і знайти оптимальні шляхи вирішення проблем допомагають експерти, яких ми залучили до проведення майстер-класу», - наголосила начальник відділу розвитку підприємництва департаменту економічного розвитку ОДА Алла Кефель.

Вона додала, що майстер-клас з продажу повинен стати поштовхом до збільшення оборотів компаній і зростання прибутку, особливо в часи кризи. Криза змушує компанії та організації шукати нові шляхи розвитку, нові способи ведення бізнесу, збільшувати сферу застосування новітніх технологій.

Загалом на Дніпропетровщині працює близько 30 тисяч підприємців. У рамках програми розвитку малого та середнього підприємництва, що стартувала на початку року, для бізнесменів проводяться майстер-класи, круглі столи, семінари та багато іншого. Все це направлено на виявлення та вирішення проблемних питань, підтримку підприємництва на Дніпропетровщині.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гарик  (04.06.15 18:53): Новые экономические условия - это заносить новым чиновникам по старому :-)
На мастер-классе конкретно расскажут кому и куда, чтоб предприниматель не задавал глупых вопросов потом.
Відповісти | З цитатою
Андрей  (04.06.15 18:08): А как на этот мастер класс попасть? Відповісти | З цитатою
ПоРоСВИНкул  (04.06.15 17:54): Нехай сначала по кассовому аппарату на каждой проходной поставят.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті