Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
06:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина отримала гуманітарну допомогу від уряду Угорщини

Дніпропетровщина отримала гуманітарну допомогу від уряду Угорщини
380 багатодітних родин зі сходу України, які тимчасово переселились до Дніпропетровська отримають гуманітарну допомогу від Угорщини.

6 червня посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень передав вантаж благодійному фонду «Допомога Дніпра», який і буде займатися його розподілом. Загальна вартість вантажу майже 500 тис. грн. Загалом же уряд Угорщини виділив 100 тис. євро на програму допомоги переселенцям в Україні.

За словами Ерне Кешкеня, угорський народ солідарний з українським народом. «Ми спостерігаємо за тим, що відбувається і підтримуємо вас конкретними гуманітарними проектами. Ми допомагаємо не лише продовольчими та гігієнічними товарами переселенцям, а й маємо ряд інших ініціатив, зокрема, цього річ організували ряд концертів угорського ансамблю в Україні. Я сподіваюсь на розвиток добросусідських відносин, і що у східних регіонах буде мир», – підкреслив пан посол.

«Дніпропетровщина є прифронтовим регіоном, який прийняв і продовжує приймати найбільшу кількість жителів із східних регіонів. Тому така допомога дуже своєчасна і необхідна. Для нас дуже важливо, що багато країн знаходять можливість підтримати Україну в цей непростий час», – зазначив Євген Удод.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:






  


Зю  (07.06.15 12:48): В заголовке написано что получила помощь... В тексте, что получит, то есть в будущем... Наверное, венгры блокнотики нескольким детям подарят и цветные фломастеры... Спасибо, милостивцы... Відповісти | З цитатою
Псс  (07.06.15 12:39): Прикольно. А Великобритания и Швейцария и Германия почему не шьлют гуманитарку?))) Надеюсь ответ известен : D Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті