Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2015 році на Дніпропетровщині реконстру юють більше 40 дитсадків, шкіл та лікарень

У 2015 році на Дніпропетровщині реконстру юють більше 40 дитсадків, шкіл та лікарень
Цього року з обласного бюджету виділено більше 150 млн. грн. на реконструкцію об'єктів соціально-культурного призначення: шкіл, дитячих садків, лікарень, будинків культури тощо. Загалом у 2015 році за ці кошти заплановано реконструювати чи побудувати 43 об'єкти соціальної інфраструктури.

Зокрема, цього року продовжаться роботи з будівництва 2 дитсадків у Дніпропетровську та сел. Ювілейному, а також з реконструкції приміщень під 6 дитячих садків у Новомосковську, Дніпропетровському, Магдалинівському, Павлоградському, Петриківському та Солонянському районах. Запланована заміна покрівлі музичної школи в сел. Софіївка та капітальний ремонт приміщення Нікопольського пологового будинку.

Виділені кошти й на модернізацію шкільних котелень. Зокрема, роботи з підвищення енергоефективності розпочнуться у 10 сільських школах Криворізького, Синельниківського, Царичанського, Петриківського та Межівського районів.

Продовжаться роботи у Регіональному перинатальному центрі, де триває реконструкція блоку поліклініки №5 під неонатальне відділення на 60 ліжок. Профінансовано також реставрацію Свято-Троїцького собору та реконструкцію дитячого садка «Чебурашка» в Новомосковську.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (10.06.15 15:33): На Парусе два разрушенных садика. Ничего строить не надо берите вставляйте окна и восстанавливайте забор и уже готовые два сада по 200 детей каждый, а если еще сделать их специализированные (например логопедический ) так будут возить со всего города, там площадь даже позволяет открывать самодеятельные кружки для детворы(танцы, музыка, актерское мастерство) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті