Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Управлінці Дніпропетровщини завершили навчання в он-лайн-школі місцевого самоврядування

Управлінці Дніпропетровщини завершили навчання в он-лайн-школі місцевого самоврядування
Близько тисячі представників органів місцевого самоврядування, держслужбовців, депутатів, громадських діячів та представників ЗМІ Дніпропетровщини завершили навчання у он-лайн школі місцевого самоврядування. Таким чином в області створюється мережа фахівців для успішного впровадження реформ і вона буде розширюватися.

Проект реалізували за ініціативи голови облради Євгена Удода спільно з швейцарсько-українським проектом DESPRO та ДРІДУ НАДУ при Президентові України. Протягом 1,5 міс. безкоштовно, без відриву від роботи учасники курсу у режимі он-лайн опанували необхідні знання та нюанси територіальної та бюджетної децентралізації, формування громад, вивчили досвід європейських країн, спілкувались з провідними науковцями у сфері регіонального розвитку, самостійно моделювали плани об`єднання громад та розвитку територій.

«Органи місцевого самоврядування Дніпропетровщини як ніхто інший готові до впровадження реформ та до роботи в нових умовах. Ми також можемо надавати експертну підтримку у цьому питанні колегам з інших регіонів. Навчання на курсі співпало з роботою по розробці перспективного плану формування територій громад. Результат – Дніпропетровщина являється лідером в Україні у цьому питанні. Впевнений, що усі знання, які отримали учасники навчання і в подальшому принесуть реальну користь», – зазначив Євген Удод.

Нагадаємо, для професійного зростання працівників органів місцевого самоврядування облрада залучила визнаних світових експертів: Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO, Фонд Ганса Зайделя (Німеччина), Гуманітарну академію ім. Александра Гейштора (Польща), проект «Місцевий економічний розвиток міст України» (Канада).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті