Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Розробники енергозбережних проектів з Дніпропетровщини - одні з кращих в Україні

|«« «« »» »»|

Проекти дніпропетровських та криворізьких розробників у сфері ефективного споживання енергоресурсів стали призерами хакатону енергетичної свободи Hack4energy у категорії Apps4energy. Захід проходив у рамках Європейського тижня сталої енергетики на базі Дніпропетровського бізнес-інкубатору InnovationBOX, який створено за ініціативи голови обласної ради Євгена Удода. Його учасниками стали представники з 11 міст України: Києва, Львову, Одеси, Тернополя, Чернівців, Харкова, Вінниці, Луцька, Кривого Рогу, Івано-Франківська та Дніпропетровська.

Молоді підприємці Дніпропетровщини запропонували додатки та мобільні рішення для ефективного споживання енергії, співпраці та поведінкових змін в енергетиці, IT-інструменти для ефективного споживання енергії житловими будинками, компаніями та держструктурами. За що отримали стартові кошти для втілення своїх проектів. У свою чергу Дніпропетровський бізнес-інкубатор InnovationBOX допоможе їм з розробкою та просуванням цих бізнес-ідей.

«Не вперше проекти наших молодих підприємців стають переможцями у таких заходах. Завдяки підтримці нашого бізнес-інкубатору кращі ідеї втілюються у життя та приносять реальну користь у побуті споживачам. Крім того, ми даємо зелене світло для успішного старту активних та перспективних починаючих підприємців», - зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

Нагадаємо, що у березні 2015 start-up з Дніпропетровська  WattCMS  став переможцем першого HACK4ENERGY та отримав грант від фонду Конрада Аденауера і путівку до найкращих подій start-up спільноти Украйни та Европи.

Довідково:

Hack4energy – це хакатон зі створення технологічних та поведінкових рішень, які дадуть сотням тисяч українських родин можливість економити на енергії, спільно боротися з енергетичною окупацією, стабілізувати енергосистему, знизити тиск енергетики на довкілля та навчитися простими кроками змінювати енергетичні звички та якість життя.

Gorod.dp.ua на Facebook.


sergey_ne_doma  (25.06.15 17:39): Надпись на экране пятого скрина:

- Этот проект позволяет сэкономить затраты на
электроэнергию путем приобретения менее
энергозатратной техники по более выгодным ценам

Держите мои тапки! Вы ВСЕХ жителей за лохов считаете, или только отдельные категории?!! Или вы думаете, что нагребли платок китайских для Ардуино и написав показометры на Бейсике, вы Бога за бороду схватили? Статья для тех, кто вообще ни в чем не разбирается, но свято верит, шо "... мае талант"!
Відповісти | З цитатою
Любопытная  (25.06.15 16:43): Это действительно интересно, а подробнее?... Відповісти | З цитатою
Пенопластовая моль  (25.06.15 14:31): Пора их на европейский рынок выпускать.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті