Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині відкрили міні-готель для учасників АТО

На Дніпропетровщині відкрили міні-готель для учасників АТО
Готель розташований у Дніпропетровську на п'ятому поверсі центрального автовокзалу. Тут облаштовані 2 кімнати на 6 місць. Безкоштовно зупинитися та відпочити з дороги у готелі можуть усі учасники АТО.

«З ініціативою відкрити такий готель до обласної влади звернулись волонтери. Їх ідею підтримав голова облдержадміністрації Валентин Резніченко. Дуже швидко були зібрані необхідні документи, і сьогодні комфортні кімнати приймають наших героїв», - сказав радник голови облдержадміністрації В'ячеслав Плахута.

Він додав, що перші тижні роботи готелю покажуть, чи достатньо двох кімнат. При необхідності їх кількість збільшать.

Для поселення до цього міні-готелю необхідно пред'явити посвідчення учасника АТО, або документ, що підтверджує статус військовослужбовця. Час відпочинку для воїнів у цих кімнатах не обмежують. У приміщеннях є все необхідне – ліжка, холодильник, телевізор та мікрохвильова піч.

«Дніпропетровщина – це буфер між зоною АТО та мирним життям. Багато наших хлопців повертаються додому або їдуть в зону конфлікту через Дніпропетровськ. І цей міні-готель – приклад того, що про наші потреби знають, про нас турбуються», - сказав перший відвідувач готелю майор Сергій Матвєєнко.

На автовокзалі постійно чергує патруль міліції, який забезпечує громадський порядок. Правоохоронці запрошуватимуть солдатів, що знаходяться в залі очікування авто- чи залізничного вокзалу, відпочити у міні-готелі. Дізнатися більше про його роботу можна в адміністратора за телефоном (0562)-31-41-08 .

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


А га  (03.07.15 00:12): А то, а дэ Відповісти | З цитатою
то  (02.07.15 17:51): "Здесь обустроены 2 комнаты на 6 мест. Бесплатно остановиться и отдохнуть с дороги в отеле могут все участники АТО". А не мало комнат для всех участников АТО??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті