Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителі с. Михайлівка Солонянського району відтепер мають безперебійний доступ до якісної води

|«« «« »» »»|

Жителі с. Михайлівка Солонянського району відтепер мають безперебійний доступ до якісної води. 9 липня тут ввели в експлуатацію сучасну мережу водопостачання. Проект реалізували у рамках співпраці Дніпропетровської обласної ради та швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO).

На території населеного пункту збудували близько 5,7 км. водопровідних мереж. Це дозволило забезпечити якісною питною водою кожне подвір`я. Реалізація проекту обійшлась у 990 тис. грн., з яких по 250 тис. грн. надано з обласного та районного бюджетів, 300 тис. грн. – кошти DESPRO, 100 тис. грн. – Олександропільської сільради, 90 тис. грн. – зібрали самі мешканці.

«Солонянський район – один із найактивніших по залученню соціальних інвестицій. 4 проекти із 13, які реалізуються у співпраці облради і DESPRO, будуть впроваджені саме тут. Сьогодні це один із найуспішніших проектів в рамках технічної допомоги. При цьому, ми не тільки даємо людям гроші, а й вчимо їх бути активними і самостійно справлятися з тими проблемами, які виникають на територіях», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

За словами жителів Михайлівки, мати постійне водопостачання економічно вигідно та дуже зручно – вони не будуть носити воду з криниць, аби задовольнити свої сільськогосподарські та побутові потреби.

Нагадаємо, що у рамках співпраці облради та DESPRO на території Дніпропетровщини відібрано 13 сільських громад, де на основі співфінансування будуть вирішені проблеми забезпечення питною водою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


КнигаРекордовУкраины  (10.07.15 11:01): Загляните в меня внимательней,- я сплошь уписана достижениями технического прогресса народного хозяйства.. есть чему поучиться под самую длинную сосиску на самой европейской набережной.. Відповісти | З цитатою
Снегурочка-дурёха  (10.07.15 10:53): Интересно, за сколько дней-раз дожди смоют эту металлическую лестницу с глиняной насыпи? Відповісти | З цитатою
Губенистые хроники  (10.07.15 09:28): Да уж,- Россия нам пить не давала.. бесперебойно.. терь будем взахлёб,- беспробудно.. охрану надо только у источника целебного выставить.. и счётчик не помешал бы, как во всех цивилизованных регионах.. Відповісти | З цитатою
К...с  (09.07.15 23:55): Я так понял Сурско-Михайловка ??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті