Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
18:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Близько 900 абітурієнтів області хочуть здобути мистецьку освіту

Близько 900 абітурієнтів області хочуть здобути мистецьку освіту
Хореографія, акторська майстерність, народні та духові інструменти – цього року близько 900 абітурієнтів Дніпропетровщини обрали мистецькі спеціальності. Опанувати одну з творчих професій отримає шанс кожен другий з них. Хто це буде стане відомо вже в серпні.

Про це повідомили в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Слідкуючи за розвитком мистецтва в Україні, можна впевнено стверджувати: Дніпропетровщина - кузня професійних та талановитих кадрів. Випускники наших навчальних закладів досягають висот в музиці, хореографії, акторській майстерності. Вони і зараз прославляють область не лише у нашій країні, а й у світі. Цього року ми знову чекаємо на обдарованих абітурієнтів, якими в майбутньому зможемо пишатися», - зазначила начальник управління Наталя Першина.

До Дніпропетровського коледжу культури і мистецтв абітурієнти подали близько 300 заяв. Найбільшою популярністю користуються народна хореографія, естрадно-циркове та музичне мистецтво. У приймальну комісію Дніпропетровського театрально-художнього коледжу подали заяви на вступ 295 молодих людей. Найбільш затребувані – акторська майстерність, дизайн, хореографія та декоративно-прикладне мистецтво.

Бажаючих навчатися у Дніпропетровській консерваторії ім. М. Глінки на сьогодні 270. Найбільше абітурієнтів хочуть опановувати естрадний та академічний спів, народні та духові інструменти.

Вступна кампанія цього року триватиме до 31 липня. Прийом заяв від абітурієнтів закінчився 24 липня. Вступні іспити та співбесіди проводяться з 25 по 31 липня.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


Воланд  (05.08.15 00:33): Першина - глубокий,дремучий совок,Новиков - донецкий сепарат,ненавидящий все украинское,Шароваров - махровый ворюга,торгующий трусами в оперном театре.Вот так и живем и молчим в тряпочку,но хотим в Европу. Відповісти | З цитатою
Обвинитель  (04.08.15 17:46): Першина - бывшая билетерша,вот такая культура у нас в городе,надо сказать "европейская" культура и никакой вам люстрации.Все на своих местах. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті