Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
10:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині підвели підсумки операції "Небезпечний вантаж"

На Дніпропетровщині підвели підсумки операції
Эдуард Зборец
На території Дніпропетровщині, як і по всій Україні у період з 5 до 30 серпня поточного року проводився комплекс профілактичних цільових заходів під умовною назвою «Небезпечний вантаж», що спрямовані на дотримання суб’єктами перевезення небезпечних вантажів вимог Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів.

Про це в прес-центрі ІА «МОСТ-ДНІПРО» відбулася прес-конференції розповів начальник відділу організації дорожнього руху та нагляду за станом доріг УДАІ ГУМВС України в Дніпропетровській області підполковник міліції Едуард Зборець.

«Під час проведення вказаних заходів інспектори ДАІ здійснювали посилений контроль за дотриманням законодавства водіями транспортних засобів, які здійснюють перевезення небезпечних вантажів, перевіряли наявність у них необхідних документів, комплектацію транспортних засобів та їх технічний стан», – проінформував він.

«За період проведення профілактичних заходів, під час нагляду за безпекою дорожнього руху, працівниками Державтоінспекції було перевірено 735 одиниць транспортних засобів, що перевозять небезпечний вантаж. Виявлено 14 автомобілів з технічними несправностями та 237, що не укомплектовані відповідно до вимог нормативних документів. За допущені порушення Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та вимог ПДР відносно водіїв даної категорії автотранспорту було складено 248 адміністративних протоколів», – повідомив Едуард Зборець.

«Крім цього, до адміністративної відповідальності було притягнуто 5 посадових осіб», – додав Едуард Зборець.

На останок Едуард Зборець запевнив, що працівники ДАІ і у подальшому здійснюватимуть контроль за перевезенням небезпечних вантажів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті