Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
21:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську працівники ДАІ затримали водія легковика з наркотиками

У Дніпропетровську працівники ДАІ затримали водія легковика з наркотиками
Подія сталася учора, 29 вересня, по вулиці Карла Лібкнехта. Під час несення служби вартові доріг зупинили для перевірки автомобіль марки «Mazda». За кермом авто перебував 23 – річний мешканець Новомосковського району. Саме у цього молодика правоохоронці виявили речовину, схожу на наркотичну.

Під час візуального огляду автівки правоохоронці виявили речовину рослинного походження зовні схожу на марихуану. Як пояснив водій, речовину він планував використати для власного вживання, без мети збуту.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка задокументувала даний факт. З якою метою керманич зберігав та перевозив виявлену наркотичну речовину з’ясує слідство.

Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Прохожий  (30.09.15 16:47): Ну и что? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті