Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З початку року городяни відправили 5,5 мільйонів листів, листівок і бандеролей

З початку року городяни відправили 5,5 мільйонів листів, листівок і бандеролей
Традиційно 9 жовтня святкується Всесвітній день пошти, який було проголошено у 1969 році на Конгресі Всесвітнього поштового союзу.

Застосування сучасних систем та засобів телекомунікацій, використання комп’ютерів та комп’ютерних мереж внесли свої корективи і змінили вимоги до оперативності передачі інформації, проте, послуги пошти не втрачають своєї актуальності.

Упродовж січня–червня 2015 року підприємствами поштового зв’язку Дніпропетровської області відправлено 5,5 млн. листів, карток, бандеролей, 568 тис. посилок, майже 398 тис. поштових переказів, 21 тис. телеграм, виплачено 1875 тис. пенсій, надано 56 млн. міжміських телефонних переговорів (включаючи міжнародні).

За обсягами доходів від реалізації поштових послуг Дніпропетровська область займає четверте місце в Україні після м.Києва, Львівської та Харківської областей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


СТАНИСЛАВский  (05.10.15 18:10): Зал,,,пы, зарплата оператора п/с 1400 грн. , почтальона-1200 (чистыми на руки). Чем Вы гордитесь? Шо люди практически даром работают? Скотч, ручки, скобы для сцеплера покупают за свои деньги? Упаковочной бумаги нет, даже липучки с кодами и те с перебоями...А еще и заставляют выписывать "Поштовий вісник", а потом хвастаются на ЦТ, что газета суперпопулярная... Компьютеры прошлого века, постоянно "виснут", программасты тупые, я даже не знаю, как еще письма доходят...Поэтому просьба: Будете на ПОЧТЕ-пожалейте "пианиста". Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті