Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До уваги водіїв! На Дніпропетровщині погіршення погодних умов!

До уваги водіїв! На Дніпропетровщині погіршення погодних умов!
За інформацією Гідрометцентру на Дніпропетровщині складні погодні умови: сильні дощі, місцями мокрий сніг, на дорогах можлива ожеледиця.

З метою уникнення дорожньо-транспортних пригод та травмування людей переконливо рекомендуємо водіям під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав бути максимально уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами: різко не маневруйте, не гальмуйте, дотримуйтесь достатньої дистанції та користуйтеся ременями безпеки.

Шановні водії та пішоходи, стежте за прогнозами синоптиків, будьте уважними і взаємоввічливими, від вашого виваженого ставлення до безпеки на дорозі та власної поведінки залежить безпека на дорозі, безперешкодний та безпечний рух транспортних засобів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті