Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Три сотні стартаперів Дніпропетровщини навчили планувати бізнес та приймати ефективні рішення

|«« «« »» »»|

Дніпропетровська облдержадміністрація організувала серію бізнес-семінарів для молодих підприємців. Їх відвідали три сотні стартаперів.

Півсотні найактивніших слухачів, які пройшли весь курс лекцій, отримали сертифікати про підвищення кваліфікації. Тепер вони знають, як планувати успішний бізнес та приймати ефективні рішення.

Інна Гордєєва – одна з найактивніших слухачок семінарів для стартаперів. Вона готується до відкриття власного консалтингового бізнесу. Каже: вже застосовує отримані під час тренінгів знання на практиці.

«Я використовую інструменти маркетингу, про які нам розповідали на лекціях. Дуже сподобався й семінар про те, як рекламувати свої товари в Інтернеті, - розповіла вона. – На тренінги ходила із задоволенням, для себе дізналася багато нового. Було дуже цікаво, хороші спікери».

Навчали молодих підприємців власники вже успішного бізнесу, викладачі вишів та бізнес-тренери. Курс з 6 лекцій називався «Основні інструменти підприємницької діяльності для стартапів». Слухачам розповідали, як створити бізнес-план, правильно ставити цілі та завдання, приймати ефективні рішення.

«Лекції проходили згідно з обласною програмою розвитку малого та середнього підприємництва. ОДА прагне підтримати молодих та амбітних людей, які мають хороші ідеї, але не розуміють, як втілити їх в життя. На семінарах вони дізналися, з чого потрібно починати та як відкрити бізнес», - пояснила начальник відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Алла Кефель.

Такі семінари планують проводити і наступного року. Фахівці розповідатимуть молодим підприємцям, як керувати справами в умовах кризи, що таке фінансова психологія та як скористатися інвестиційним страхуванням.

«Якщо буде продовження цьогорічної серії тренінгів, я із задоволенням візьму участь», - поділилася майбутня бізнес-вумен Інна Гордєєва.

Gorod.dp.ua на Facebook.


БАРБОС  (20.12.15 10:35): А кто это такие-"старперы"? Відповісти | З цитатою
Ильич  (19.12.15 09:50): Назвали бы более понятно,- "как окончательно уничтожить экономику" Відповісти | З цитатою
Удивился  (18.12.15 16:47): Первый раз прочитал "старпёров" ! Відповісти | З цитатою
nouland  (18.12.15 16:25): Как же здорово. Ура! *и в воздух чепчики бросали* Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті