Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
15:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На зимових канікулах у Дніпропетровську організовано різні розважальні заходи для їх змістовного дозвілля

На зимових канікулах у Дніпропетровську організовано різні розважальні заходи для їх змістовного дозвілля
На зимових канікулах у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах для дітей організовано різні розважальні заходи для їх змістовного дозвілля.

Про це під час прес-конференції повідомила заступник начальника відділу навчально-виховної роботи управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради Олена Яковенко.

«За окремим графіком працюють спортивні зали, бібліотеки, комп’ютерні класи, гуртки. Посилену увагу в організації дозвілля дітей під час канікул приділяємо тим категоріям дітей, які потребують особливої педагогічної уваги. На кінець 2015 року таких учнів у школах – 761, також дітям, родини яких опинилися у складних життєвих обставинах, їх на сьогодні – 560.

Загалом основними майданчиками, де проходять розважальні заходи для дітей, є Міський палац дітей та юнацтва, центри позашкільної роботи у районах міста. Зараз у Палаці триває міська екологічна виставка-конкурс «Замість ялинки – зимовий букет», новорічні зустрічі з виступами дитячих творчих колективів, розважальними програмами для малечі, переглядом новорічної вистави театру-студії «Віримо».

14 січня на базі Палацу проводитиметься міський фестиваль-конкурс «Різдвяні дзвіночки» з колядками, щедрівками, різдвяними піснями у виконанні вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів», - сказала Олена Яковенко.

За її словами, окремою увагою під час новорічних свят, зимових канікул приділені діти внутрішньопереміщених осіб (на сьогодні залучено близько 2 тисяч) та учасників АТО (758).

«З-поміж іншого, це і участь їх у відкритті міських та районних ялинок, спортивно-розважальних заходах, перегляді новорічних вистав у театрах, палацах, будинках культури», - зазначила заступник начальника відділу навчально-виховної роботи управління.

Вона також додала, що на сьогодні для 1 тисячі 116 учнів організовано туристично-екскурсійні подорожі за межі області, переважно до Західної України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті