Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
18:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Старовинні рецепти українських страв та давні зимові традиції: мешканців та гостей Дніпропетровщини запрошують до «зелених садиб»

|«« «« »» »»|

Відпочити від міського ритму, поринути у світ українських традицій та весело провести зимові канікули. Найкраще це можна зробити у «зелених садибах» Дніпропетровщини.

В області «зелений» туризм з кожним роком стає все більш популярним. Відпочити в садибах, максимально наближених до природи, можна в Нікопольському, Петриківському, Новомосковському, Синельниківському, Межівському та Криничанському районах, повідомляють в департаменті економічного розвитку облдержадміністрації.

У «зелених» садибах та рибальських клубах гостей водять лісовими маршрутами, пригощають блюдами старовинної української кухні, розважають театралізованим шоу на конях. Відпочиваючим пропонують позайматися зі спортивною та аматорською рибалкою.

На Дніпропетровщині у кожної садиби є своя родзинка. На Нікопольщині гостей водять лісовими маршрутами. У Межівському районі дивують романськими вівцями, в’єтнамськими поросятами та різноманітною птицею. На Петриківщині туристів запрошують чотири козацьких хутори, у яких гостей зустрічають козаки на конях, пригощають традиційними стравами української кухні та розважають шоу з шабельним боєм.

Довідкову інформацію щодо зеленого туризму можна отримати за телефоном (056) 742-88-52.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті