Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
16:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині переселенців безкоштовно навчатимуть бухгалтерському обліку

На Дніпропетровщині переселенців безкоштовно навчатимуть бухгалтерському обліку
У Дніпропетровську пройде семінар з бухгалтерії для переселенців. До нього зможуть долучитися підприємці або ті, хто тільки збирається розпочати власний бізнес. Протягом двох днів учасникам семінару розповідатимуть, як самостійно вести бухгалтерський облік та навчать застосовувати отримані знання на практиці.

Про це повідомила радник голови облдержадміністрації Ольга Горб.

«На Дніпропетровщину з Донбасу бізнес перенесли понад сім сотень підприємців. Хтось тільки збирається розпочати власну справу на новому місці. Ми організували семінар, який стане в нагоді всім, хто збирається самостійно вести бухгалтерію. Заняття будуть ще більш корисними, якщо майбутні учасники сформують список питань, які їх особливо цікавлять. Це допоможе тренерам якісніше підготувати захід», - зазначила Ольга Горб.

На семінарі група з 30 людей займатиметься два дні по п’ять годин. Зараз саме формується група. Реєстрацію проводить центр «Допомога Дніпра». Бажаючим слід надіслати смс на номер 097 923 47 91 . В повідомленні написати «Запис на курси з бухгалтерії», вказати своє ім’я та прізвище. Координатор центру перетелефонує та запише переселенця на семінар.

Gorod.dp.ua на Facebook.


понаехали...  (28.01.16 09:24): эти насчитают...Своих девать неку да... Відповісти | З цитатою
Макс  (28.01.16 06:42): Лучше бы учили основам партизанского боя, и отправляли на историческую родину. Відповісти | З цитатою
Вопрос  (27.01.16 16:00): Чему бы их ещё обучить ? Відповісти | З цитатою
Den  (27.01.16 15:39): А наших Днепропетровских малообеспеченных людей? Или их побоку, все для донецких? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті