Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Безкоштовний Wi-Fi – вже в одинадцяти багатолюдних місцях Дніпропетровська, – Валентин Резніченко

Безкоштовний Wi-Fi – вже в одинадцяти багатолюдних місцях Дніпропетровська, – Валентин Резніченко
В 11 багатолюдних місцях обласного центру та маршрутках «Дніпропетровськ-Синельникове» підключили безкоштовний Wi-Fi.

У планах – ще 5 автобусів на Павлоград та Молодіжний парк на Червоному камені, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Від он-лайн адмінпослуг до GPS-навігації маршруток. Ми робимо життя наших мешканців комфортнішим. Один з проектів – «Муніципальний Wi-Fi». Це плід Стратегічної сесії, – зазначив Валентин Резніченко. – Зараз вільно вийти в Інтернет з телефону або планшета можна в 11 багатолюдних місцях Дніпропетровська. У планах – ще одна точка».

Безкоштовний Wi-Fi працює на Набережній, автовокзалі та площі біля нього, на привокзальній площі біля залізничного вокзалу, площі біля ЦУМу, Катеринославському бульварі, Європейській площі, на кінцевих зупинках транспорту «Новий Центр» і «Під Новим мостом», проспекті Миру. Останніми до Wi-Fi підключили кінцеву зупинку на Тополі-3 та перехрестя вулиць Московська-Глінки. У планах ще Молодіжний парк на Червоному камені.

Вільним Wi-Fi на Дніпропетровщині користуються пасажири автобусів «Дніпропетровськ-Синельникове». Незабаром безпровідний Інтернет з’явиться ще у маршрутках «Дніпропетровськ-Павлоград», зазначив очільник області.

У планах охопити безкоштовним Інтернетом й інші маршрути.


Gorod.dp.ua на Facebook.


dimul  (01.03.16 09:27): Почему они называют его бесплатным? Там же рекламы на десятки тысяч крутится. Відповісти | З цитатою
Константин  (01.03.16 07:29): Может лучше это бабло было бы потратить на освещение в дворах?
Почему могут выделить деньги на приобретение wifi антенны, подвода кабеля к ней и оплачивать услуги интернет-провайдера, а, ***, вкрутить лампочки в арках и на столбах в спальных районах не могут? Нашли чем выёживаться.
Відповісти | З цитатою
Илля  (01.03.16 00:56): Круть, ещё бы деньги на пожрать были и вообще зашибись, а то я всё на смарт в кредит потратил. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Губы бантиком  (29.02.16 20:52): А коко списоно денег Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті