Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Франція розширить економічну співпрацю з Дніпропетровщиною

|«« «« »» »»|

Французькі бізнесмени прагнуть розвивати економічну співпрацю з Дніпропетровщиною. Йдеться про відкриття в області нових підприємств та розширення вже існуючих.

Щоб дізнатися про соціально-політичну ситуацію в регіоні та інвестиційний клімат, в ОГА завітала Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон. Разом з нею – представники десятка іноземних підприємств. Очільник області Валентин Резніченко запевнив: Дніпропетровщина – надійний партнер. Та гарантував прозорі умови ведення бізнесу.

«Сьогодні з закордонними партнерами обговорюємо не лише гуманітарну допомогу постраждалим в АТО. Працюємо над розширенням економічної співпраці. Дніпропетровщина - привабливий для інвесторів регіон. Тут для своєї справи знайде місце кожен, хто хоче розвиватися. Ми не втручаємося в процес ведення бізнесу, а лише допомагаємо у разі виникнення адміністративних проблем. Для цього при ОДА створено спеціальний Інвестцентр», - зазначив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Франція – важливий економічний партнер для Дніпропетровщини. Нині інвестори розглядають можливість розширення співпраці з областю.

«Зі мною на зустріч прийшли французькі підприємці. Одні вже працюють на Дніпропетровщині, інші – думають інвестувати сюди. З очільником області ми обговорили торгово-економічні зв’язки. Сподіваюся, що цей візит допоможе нам розширити співпрацю», - сказала Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Екатеринослав  (12.03.16 08:34): Затем произошел товарообман. Матросы сгрузили на берег с «Надежды» стеклянные бусы, тухлые сардинки, сахарин и огненную воду. Бурно ликуя, эфиопы свезли на берег бобровые шкуры, слоновую кость, рыбу, яйца и жемчуг.Сизи-Бузи огненную воду взял себе, сардинки тоже, бусы также, а сахарин подарил эфиопам.Установились правильные сношения. Суда заходили в бухту, сбрасывали английские ценности, забирали эфиопову дрянь. На острове поселился корреспондент «Нью-Йоркского Таймса» в белых штанах и с трубкой и немедленно заболел тропическим триппером. Відповісти | З цитатою
Fgfg  (12.03.16 07:37): Буржуины никогда ничего не делают зря а только с пользой для СВОЕГО народа!!! Зачем нужно было останавливать нашу Металлургию?! Чтобы шить трусы и проводить французкие Тренинги управления нищим персоналом? Большая часть инвестиций пойдет на флаеры и флешмобы Европейской площади. А затем будни комунальных цен на все. Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (12.03.16 07:17): И шо,- они мистралей к гопачкам к нам в Днепр запустят? - Нам своих жаб фатает.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті