Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
02:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині міських голів вчать бути ефективними та працювати в інтересах жителів

|«« «« »» »»|

16 березня на Дніпропетровщині стартувало навчання «План дій нового мера» для міських, селищних голів регіону, яке відкрив заступник голови облради по виконавчому апарату – начальник управління стратегічного планування та інвестиційної політики Володимир Тюрін.

Протягом двох днів керівників вчитимуть: як бути ефективними та успішними лідерами своїх громад, як працювати над удосконаленням процесів управління територіями, як вибудовувати бюджетний процес, взаємодіяти з громадою, ЗМІ, районними адміністраціями та райрадами. Особливу увагу зосередять на навичках роботи в умовах децентралізації.

Участь у семінарі взяли мери та працівники місцевих рад міст Жовті Води, Вільногірськ, Павлоград, Першотравенськ, Новомосковськ, Марганець, Підгороднє, П’ятихатки, Дніпродзержинськ, Орджонікідзе, Апостолове.

«Дбайливо розпоряджатися бюджетом, грамотно розвивати на місцях економіку і соціальну сферу – такі вимоги ставлять жителі перед головами місцевих рад, депутатами. І народні обранці мають щодня виконувати обіцянки, які давали своїй громаді. Для ефективної роботи необхідно освоювати нові технології управління, підвищувати свою кваліфікацію. В першу чергу, мова йде про відкритість та доступність органів влади для жителів. Курс «План дій нового мера» якраз і дає потрібні спеціальні знання: як це реалізувати на практиці. А також ті інструменти, які зможуть зробити їх територію успішною і багатою», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

Програма «Ефективний лідер», в рамках якої відбувається навчання, розроблялася на замовлення обласної ради у співпраці з Фондом Ганса Зайделя в Україні, Інститутом врядування та впроваджується на базі Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Курс спрямований на підготовку і підвищення кваліфікації міських, селищних голів, їх заступників. Він базується на досвіді баварських муніципалітетів, при цьому враховує проблематику та потреби управлінців у Дніпропетровському регіоні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


koshara  (16.03.16 17:23): Каких ещё "голов"? Тексты чем дальше, тем безграмотнее. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті