Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
15:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Придніпровська залізниця продовжує покращувати інфраструктуру вокзалів

Придніпровська залізниця продовжує покращувати інфраструктуру вокзалів
На виконання галузевої Програми створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів залізничної інфраструктури на вокзалах Придніпровській залізниці у 2016 році виконають роботи загальною вартістю 1млн 665 тис. грн.

Зокрема, на станціях Дніпропетровськ, Мелітополь, Кривий Ріг-Головний, Синельникове-1, Чаплине, Дніпродзержинськ-Пасажирський, Новоолексіївка, Нижньодніпровськ-Вузол, Таврійськ, Інгулець, Павлопілля, а також пасажирських платформах 1001-й км, 178-й км, Проспектна буде улаштовано пандуси для інвалідних візків.

На станції Мелітополь для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями відкриють кімнату гігієни, а на станціях Нікополь, Марганець, Апостолове, Синельникове-1, Чаплине, Павлоград-1, П’ятихатки, Дніпродзержинськ-Пасажирський — спецтуалети.

Вокзали станцій Дніпропетровськ та Запоріжжя-1 уже облаштували обладнанням для звукового оповіщення осіб з вадами зору, невдовзі на перонах та пасажирських платформах цих вокзалів з’являться ще й добре помітні смуги безпеки.

Крім того, придніпровські залізничники розпочали будівництво низької платформи на станції Генічеськ, а також готуються до реконструкції 2-х платформ на станції Новоолексіївка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


СССР- Было Лучше!  (10.04.16 22:58): При СССР цены на билеты по соотношению с зарплатами были Адекватными!А сейчас...Начальство ЖД ваще Зажралось так с Народа шкуру драть...Сволочи. Відповісти | З цитатою
Пассажир  (06.04.16 22:05): Человек, купивший билет в суточных кассах не меет права находиться в зале ожидания, должен деньги заплатить. Вот как заботятся о людях... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті