Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У міськраді шукають двох сміливців, які вчора ввечері зірвали напад грабіжника-невдахи на помічницю депутата

У міськраді шукають двох сміливців, які вчора ввечері зірвали напад грабіжника-невдахи на помічницю депутата
Жертвою невідомого злодія напередодні ввечері ледь не стала помічник депутата міськради Анастасії Староскольцевої Юлія Вербицька. Уникнути біди допомогли небайдужі містяни.

Хлопці намагалися впіймати зловмисника, та врешті змусили його кинути «здобич». Тепер депутат Анастасія Староскольцева разом зі своєю помічницею просять рятівників відгукнутися. Вони хочуть особисто подякувати землякам за те, що у скрутну хвилину не залишилися осторонь. Про свою готовність зустрітися сміливці можуть повідомити за телефоном: 778 63 15.

Напад стався близько дев’ятої вечора, коли жінка поверталася додому після депутатського прийому. Уже біля її будинку, що ж/м Перемога-6, ззаду на неї накинувся невідомий. Злодій одразу схопився за її портфель та намагався висмикнути його. Юлія розповідає, грошей при собі мала небагато, проте в портфелі несла цінні документи — низку звернень від дніпропетровців, які шукають допомоги в свого депутата.

Саме ці папери Юлія боронила як могла.
«Він смикає, а я не віддаю. Я із жахом подумала, як буде цим бабусям. Бо ж скільки вони виходили за цими всіма довідками, за паперами. Просто не могла віддати все це йому», – розповідає Вербицька.

Із нападником — кремезним чолов’ягою, зростом до 180 см — помічниця депутата боролася самотужки. Грабіжник не гребуючи нічим кілька разів вдарив жінку — по обличчю та голові. На щастя, каже Юлія, значних травм він не встиг нанести.

Врешті злодій домігся свого і таки вирвав з рук Вербицької її портфель. Та далеко грабіжникові втекти не вдалося. На крики про допомогу зреагували двоє випадкових перехожих. Чоловіки, які до цього навряд чи знали один одного, разом кинулися навздогін нападника. Врешті злодій-невдаха кинув портфель та ще один пакет із речами, які взяв бозна де.

Юлія Вербицька заспокоїлася, бо ж найцінніше — папери, знову опинилися в її руках. Жінка шкодує, що тоді, в перипетії події не встигла з’ясувати контакти своїх рятівників: «Телефона я не встигла взяти. Бо була просто в шоці. Не до цього мені було».

Після інциденту жінка також звернулася до поліції. Правоохоронці приїхали за лічені хвилини. Проте заяву писати не стала, адже речі вдалося повернути. Натомість полісмени порадили Юлії та всім іншим дніпропетровцям, які змушені повертатися додому пізно ввечері також дбати про власну безпеку. Зокрема, кажуть правоохоронці, можна придбати газовий балончик.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Угу...  (12.04.16 16:51): Это ей повезло что 2 смельчака не знали что она депутат...а то бы наверно еще добавили... Відповісти | З цитатою
Боги пиара в кавычках  (12.04.16 16:13): Ахаха посчитайте сколько раз в статье упомянуто "самое ценное- это ряд обращений от граждан" Відповісти | З цитатою
ИКСперт  (12.04.16 16:10): Укроп, смените PR менеджеров. Это уже даже не смешно Відповісти | З цитатою
Инсайдер  (12.04.16 16:09): Борькины рабы, каждую неделю сами себя лупят! Это так смешно))) Григорук( тушка), Вишневецкий(тушка), Мороз(раб, просто раб), редактора Нашего Миста(Укроп), помощник Староскольцеврй(Укроп) Відповісти | З цитатою
Вий  (12.04.16 15:57): Фельетон "Бабушкам повезло". Відповісти | З цитатою
1111  (12.04.16 14:59): Не статья, а полная ржака! Зачем писать такой бред. И на кого она рассчитана. Эти журнаш люшки людей держат за б.ы.д.л.о. Відповісти | З цитатою
Бей ворье!Тогда и заживем ка  (12.04.16 14:57): Ну вот Днепродзержинец убил вора и правильно сделал Награждать нужно а не наказывать!Законы нужно менять! Відповісти | З цитатою
ded_Yefim  (12.04.16 14:54): а ещё , в частности, "правохоронители" вам не помогут в такой ситуации. да и во многих других ситуациях. они могут только посоветовать что-нибудь. потом.
поможет только личное короткоствольное оружие. разрешение , на которое, нужно вводить законодательно.
подробнее: http://zbroya.info/uk/blog/4747_proekt-zakonu-pro-tsivilnu-z broiu-i-boiepripasi/
а пока, в нашей стране, имеют только некоторьіе. в отличие от той же Молдовьі, Чехии,...
Відповісти | З цитатою
жуть  (12.04.16 14:33): Жуть-то какая! Грабитель ростом 180 метров? Это кто же? Прям Марвел какой-то. И когда же у нас в стране обращения граждан стали такими ценными. Прям за душу берёт статья! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті