Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
21:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські ліквідували потужне виробництво недоброякісної горілки

На Дніпропетровщині поліцейські ліквідували потужне виробництво недоброякісної горілки
Встановлено всіх учасників злочинної діяльності та місця збуту фальсифікату. Вартість вилученої продукції становить понад 2,6 мільйони гривень. Також під час обшуку вилучено зброю та 81 тисячу гривень. Наразі трьох громадян затримано.

Працівниками Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції припинено злочинну діяльність організованої групи осіб, які налагодили повний цикл виробництва горілчаної продукції та займались її реалізацією на території Дніпропетровської області.

Слідчим управлінням ГУНП України у Дніпропетровській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України.

Працівники УЗЕ встановили, що підпільний цех знаходиться на території промзони у м. Нікополь. Щотижня 500 ящиків сурогату доставлялися на склади у м. Кривий Ріг. Сумнівна "горілка" реалізовувались через роздрібні торгівельні мережі міста та району.

До організації незаконної діяльності причетні близько 15 осіб, здебільшого мешканці міста Нікополь. Кожен відповідав за певний напрямок роботи.

Два чоловіки, безпосередні організатори, налагодили повний цикл виробництва недоброякісної горілки різних торгових марок. Ще троє громадян займались поставкою до цеху спирту, підроблених марок акцизного податку та інших компонентів, необхідних для виготовлення контрафактної продукції.

В подальшому особи, які виступали у якості водіїв та вантажників, транспортували виготовлену горілчану продукцію на склади до м. Кривий Ріг. За організацію збуту відповідав 31-річний місцевий мешканець. Безпосередньою реалізацією фальсифікованої горілки займались ще троє осіб. Вони доставляли продукцію до магазинів м. Кривий Ріг та Криворізького району.
Щомісячний прибуток становив півмільйона гривень. Потужність підпільного підприємства становила 60 тисяч пляшок горілки.

14 квітня, працівники Управління захисту економіки спільно зі слідчими та відділом швидкого реагування Нацполіції у Дніпропетровській області провели 49 санкціонованих обшуків на території цеху, у складських приміщеннях та за місцем мешкання учасників незаконної діяльності.

Поліцейські вилучили майже 9 тисяч пляшок горілки готової до реалізації, понад 30 тисяч літрів спирту, 190 літрів "горілки" для розлиття у тару, 2,5 тисячі підроблених марок акцизного податку України та обладнання для виготовлення горілчаних виробів. Окрім того, вилучено набої калібру 7,62 мм та понад 81 тисячу гривень. Трьох учасників злочинної групи затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Загальна вартість вилученого становить понад 2,6 мільйони гривень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


...  (17.04.16 10:20): ...Кроме того, изъяты патроны калибра 7,62 мм...


А как же пакетик кокаина, детская порнография, фотография Путина, флаг ДНР, гранаты?

СБУ реквизит дома забыла? Что в рожке у спецназа было, то и нашли?
Відповісти | З цитатою
sklyar  (16.04.16 20:33): "На Днепропетровщине полицейские ликвидировали мощное производство недоброкачественной водки" - а могли ликвидировали мощное производство и доброкачественной водки. Кто её пробовал? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Не понял  (16.04.16 14:54): Написано "Также во время обыска изъято оружие". С каких пор патроны являются оружием, а не боеприпасами к огнестрельному оружию? Как говорят в Одессе это две большие разницы. Відповісти | З цитатою
Дотошный  (16.04.16 14:35): А как высчитали общую стоимость изьятого пойла - миллионы грн. - если это фальсификат ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті