Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
06:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро залишається. ФФУ не допустила чотири клуба до наступного сезону Прем'єр-ліги

Дніпро залишається. ФФУ не допустила чотири клуба до наступного сезону Прем'єр-ліги
Член Виконкому Федерації футболу України Артем Франков розповів про те, що Дніпро допустили до сезону 2016/2017 років чемпіонату України, тоді як Металісту, Говерлі, Волині та запорізькому Металургу було відмовлено в атестації.

У коментарях Сегодня функціонер зазначив, що Дніпро отримав допуск до наступної першості, оскільки Комітет ФФУ з атестації вирішив, що з клубу вистачить дискваліфікації в єврокубках.

Рішення з приводу Металіста було прийнято автоматично, оскільки представники харківської сторони не з'явилися на засідання органу.

Віце-президент Говерли Олександр Шуфрич і наставник команди В'ячеслав Грозний були присутні на комітеті та обіцяли погасити борги перед гравцями, але тільки після атестації.

"Але їм чітко дали зрозуміти: "Хлопці, увечері - гроші, вранці - стільці!". У понеділок обидва клуби отримають на руки офіційне рішення, і з того моменту у них буде 10 днів для підготовки та подачі апеляції", - зазначив Франків.

Металург не отримав ліцензію на наступний сезон, оскільки клуб вже не існує, тоді як Волинь навіть не подавав=ла документи на атестацію.

У разі виключення чотирьох команд в елітному дивізіоні країни сезону 2016/2017 років їх місце займуть два колективи з Першої ліги, де лідирує Зірка (Кіровоград), а за другу путівку борються Гірник (Кривий Ріг), Дніпро (Черкаси) та Оболонь-Бровар (Київ).

Минулого тижня стало відомо про те, що Комітет з атестації футбольних клубів Федерації футболу України прийняв рішення про недопуск Металіста до участі у чемпіонаті країни сезону 2016/2017 року за борги.

Також повідомлялося, що ФФУ не збирається видавати ліцензії Говерлі, Волині та запорізькому Металургу. Ситуація з Дніпром, що теж має борги, залишалася відкритою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Мойша.  (25.04.16 16:03): Беню в команду -- вратарем. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті