Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Збірна Дніпропетровщини впевнено перемогла в Чемпіонаті України із сучасного п'ятиборства

Збірна Дніпропетровщини впевнено перемогла в Чемпіонаті України із сучасного п'ятиборства
Завершився відкритий Чемпіонат України із сучасного п'ятиборства. Його з 24 по 26 квітня приймало місто на Дніпрі. За чемпіонський титул змагалися дорослі, юніори та юнаки з різних регіонів України.

Збірна Дніпропетровщини за сукупністю всіх завойованих медалей зайняла перше місце. Лідер змагань – Владислав Міщенко – прийшов до фінішу також із найкращим результатом. Тепер він – кандидат на Олімпіаду в Ріо. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.

У змаганнях взяли участь близько 200 атлетів із семи регіонів України. Дніпропетровську область представляли 44 спортсмени. Учасники показували вправність у п’яти дисциплінах: верховій їзді, стрільбі, фехтуванні, плаванні та бігу.

У загальнокомандному заліку серед дорослих збірна команда Дніпропетровської області посіла перше місце. У її активі – 3975 очок. В особистому заліку Владислав Міщенко завоював золоту нагороду. Результат 22-річного спортсмена – 1505 очок.

«Це рекордна сума. Вона найкраща у цьому сезоні у світовому масштабі. Владислав Міщенко переміг впевнено. Тепер він відправиться на Чемпіонат світу, який стартує у кінці травня в Москві. На змаганнях світового рівня розігруватимуть олімпійські ліцензії в Ріо-де-Жанейро. У Владислава гарні перспективи», – певний президент Дніпропетровської обласної федерації сучасного п’ятиборства Сергій Тімарєв.

У рейтингу українських спортсменів із сучасного п’ятиборства Владислав Міщенко замикає п’ятірку найкращих.

На Чемпіонаті України гідно виступило і підростаюче покоління. Серед юніорів (19-21 років) срібло завоював Владислав Ридванський, серед юнаків (17-18 років) три головних медалі також взяли дніпропетровці – Микола Комаров, Олександр Шелест та Руслан Масейкін.

В особистих змаганнях серед юнаків (15-16 років) Віктор Юдін з результатом 877 очок піднявся на третю сходинку п’єдесталу пошани.

У загальнокомандну перемогу свій внесок зробили і ті, кому до 14-ти. Медальний фініш робили Євген Клименко, Анна Санітар, Марія Ляшенко, Марія Бондаренко та Яна Мазуренко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті