Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Наступного тижня майже 22 тисячі абітурієнтів Дніпропетровщини складатимуть ЗНО

Наступного тижня майже 22 тисячі абітурієнтів Дніпропетровщини складатимуть ЗНО
Першим випускники цього та минулих років пройдуть обов’язкове тестування з української мови і літератури. Воно відбудеться 5 травня.

Для складання цього тесту зареєструвались майже 22 тисячі абітурієнтів області. Наступні тести - з історії України та математики. Про це повідомили у департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

5 травня в Україні стартує основна сесія зовнішнього незалежного тестування. Першою майбутні студенти складатимуть українську мову і літературу. Цей тест є обов’язковим для вступу до вишу. Пройти його зареєструвалось 21 582 абітурієнти області.

11 травня майже 13 тисяч випускників складатимуть математику. 13 травня участь у тестуванні з історії України візьмуть 14,5 тисяч абітурієнтів області. Тести з інших предметів: фізики, хімії, біології, географії та іноземних мов проходитимуть з 3 по 17 червня.

«Для проходження тестування обов’язково потрібно мати з собою паспорт, сертифікат та запрошення-перепустку, - нагадують у департаменті, - ми радимо спланувати заздалегідь свій маршрут та не запізнюватись на пункт тестування, після 10.50 пропуск абітурієнтів припиняється».

Перші результати тестів абітурієнти зможуть дізнатись вже до 26 травня. Для тих, хто з поважних причин пропустив основний іспит з 14 червня до 4 липня проходитиме додаткова сесія.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті