Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
10:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

День примирення: школярі області віддячать ветеранам квітами, піснями, малюнками та поробками

День примирення: школярі області віддячать ветеранам квітами, піснями, малюнками та поробками
Уроки мужності, вогники пам’яті, зустрічі поколінь, флеш-моби та творчі майстерні. До Дня примирення та 71-ї річниці перемоги над нацизмом долучаться близько 300 тисяч школярів Дніпропетровщини.

Про це повідомили у департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

У всіх школах області пройдуть уроки мужності, інформаційні години та зустрічі поколінь. Поділитись власними спогадами про війну до дітей прийдуть ветерани Другої світової та бійці АТО. Хлопці та дівчата віддячать захисникам листами та малюнками.

В області пройдуть акції «Милосердя», «Хвиля доброти», «Ветеранське подвір’я», «Доброго ранку, ветеране!». Маленькі волонтери допомагатимуть ветеранам, навідуватимуть їх з квітами, вітатимуть зі святом.

Також діти відвідають бібліотечні виставки, експозиції і музеї, візьмуть участь у брейн-рингах, історичних реконструкціях, конкурсах пісні, майстер-класах і творчих майстернях.

Попіклуються школярі й про пам’ятники війни. У планах привести до ладу понад 700 меморіалів області.

Участь у заходах візьмуть близько 300 тисяч школярів регіону.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Перезрада  (06.05.16 14:58): Кстати, окончание Второй мировой наступит 2 сентября, что же сейчас то празднуют?) Відповісти | З цитатою
Перезрада  (06.05.16 14:47): День примирения, но бомбить будут восток Украины. "придут ветераны Второй мировой" ничего себе, даже американские ветераны буду. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті