Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровців запрошують обстежитися на СНІД прямо на вулиці

Дніпропетровців запрошують обстежитися на СНІД прямо на вулиці

Мешканців регіону запрошують обстежитися на СНІД. Безкоштовно здати аналізи та отримати миттєвий результат можна буде 14 травня на Фестивальному причалі у Дніпропетровську. Про це повідомляють у департаменті охорони здоров’я ОДА.

О 14:00 на Фестивальному причалі пройде акція «Доля в долонях». Вона присвячена Дню пам’яті померлих від СНІДу. У цей день можна буде пройти швидкі тести на СНІД. Усе стерильне та безпечне, зазначають у департаменті.

«Щодня діагноз ВІЛ-інфекція встановлюється 7-8 мешканцям області. Більшість людей не здогадуються, що хворі. Швидкі тести – чудова можливість подбати про себе та своїх близьких», – зазначають у департаменті.

Учасники акції зможуть дізнатися більше про небезпечну хворобу, долучитися до цікавих конкурсів, отримати заохочувальні призи. Людей розважатимуть музичні гурти, спортсмени, діджеї.

Безкоштовні консультації та аналізи можна пройти також в обласному центрі профілактики та боротьби зі СНІДом (вул. Бехтєрєва, 1) або Дніпропетровській лікарні №21 (вул. Канатна, 17).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті