Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов провів зустріч із заступником помічника Держсекретаря США Бріджит Брінк

|«« «« »» »»|

20 травня до Дніпра з ознайомчим візитом прибула делегація Сполучених Штатів Америки на чолі з заступником помічника Державного секретаря США Бріджит Брінк. Це перший візит іноземної делегації до міста після його перейменування.

Пані Брінк провела зустріч з Дніпровським міським головою Борисом Філатовим. Під час зустрічі Борис Філатов запевнив, що всі виклики, пов'язані з перейменуванням міста, буде подолано, а необхідні роз'яснення для людей з'являться вже найближчим часом.

Ще однією темою розмови стало проведення децентралізації в Україні. Борис Філатов подякував американському народові за підтримку реформ, територіальної цілісності та суверенітету країни.

Бріджит Брінк розповіла про свої враження від Дніпра.

«У вас приголомшливе місто. Ми приїхали вперше після його перейменування. Я дуже рада цьому. Дякую , що зустрілися з нами. Хотілося б більше дізнатися про розвиток України і Дніпра», – сказала заступник помічника Держсекретаря США.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті