Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
17:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина розвиватиме економічну співпрацю із США

|«« «« »» »»|

Дніпропетровщина та США прагнуть розвивати економічну співпрацю. Щоб дізнатися плани області щодо залучення інвестицій, до ОДА завітала представник Держдепартаменту США Бріджит Брінк.

Очільник області Валентин Резніченко наголосив: Дніпропетровщина – надійний партнер. Та гарантував прозорі умови ведення бізнесу.

Нині Дніпропетровщина обговорює з закордонними партнерами не лише гуманітарну допомогу, а й економічну співпрацю, наголосив Валентин Резніченко.

«Дніпропетровська область - мирний і стабільний регіон, який працює над поліпшенням економічного клімату. Напередодні бізнесмени регіону презентували власні проекти представникам посольств 17 країн світу. Ми впроваджуємо електронні закупівлі та адмінпослуги онлайн, в області працює інвестцентр. Все це вже сприяє залученню до Дніпропетровщини інвестицій», - зазначив очільник регіону.

Він додав, що область потребує проектів, які створять нові робочі місця та розвиватимуть інфраструктуру. Бріджит Брінк запевнила керівництво ОДА у підтримці.

«США підтримує Україну, її незалежність і територіальну цілісність. Ми хочемо почути про ваші плани з економічних інвестицій», - сказала вона.

Бріджит Брінк пообіцяла передати інформацію про соціально-політичну ситуацію в регіоні та інвестиційний клімат в Міністерство торгівлі США.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Стоик  (23.05.16 22:33): Масоны знают что делают. Через 5-10 лет, город будет шоколаде. Відповісти | З цитатою
piligrim  (23.05.16 22:13): задолбали! переименование состоялось! ДНЕПРОВЩИНА, ДНЕ-ПРО-ВЩИНА!!! а не Днепропетровщина... Відповісти | З цитатою
примерно так развивать  (23.05.16 21:08): мы им подсолнечное масло - они нам колорадских жуков, мы им рапс - они нам ,,ножки Буша". Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті