Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Виконавчий комітет Дніпровської міської ради зобов'язано припинити антиконкурентні дії

Виконавчий комітет Дніпровської міської ради зобов'язано припинити антиконкурентні дії

Як встановило Дніпровське обласне териториальне відділення Антимонопольного комітету України, виконавчим комітетом Дніпровської міської ради було прийнято ряд рішень стосовно розміщення зовнішньої реклами у місті Дніпро.

Вони стосувалися, зокрема, запровадження «схем» розташування зовнішньої реклами, примусового демонтажу рекламних засобів, які не включено до таких «схем» та інші рішення, що мали наслідком встановлення непередбачених законодавством України заборон та обмеження самостійності розповсюджувачів зовнішньої реклами.

Рішенням адміністративної колегії дії виконавчого комітету Дніпровської міської ради визнані порушенням конкуренційного законодавства та зобов’язано припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції шляхом приведення своїх рішень, що стосуються розміщення зовнішньої реклами у м. Дніпро у відповідність до вимог законодавства про захист економічної конкуренції.

Gorod.dp.ua на Facebook.


шалом  (30.06.16 00:21): У Фили и Ко рейдерское нутро так и прет. То ли еще будет господа. За Антимонопольным скоро и Генпрокуратура подтянется. Как сказал Гена Корбан - все там будем. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті