Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
04:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов поспілкувався з відпочивальниками муніципального табору «Діти Дніпра» та їхніми батьками

|«« «« »» »»|

Міський голова Дніпра Борис Філатов побував на урочистому закритті другої зміни в муніципальному таборі «Діти Дніпра», яке провели 1 липня. Очільник міста особисто оцінив якість відпочинку малечі. Чи потрібно щось змінювати в таборі, Борис Філатов запитав у батьків і маленьких відпочивальників.

Міський голова Дніпра підкреслив – жодних нарікань на організацію дозвілля чи харчування немає.

«Ми несемо відповідальність за дітей. Дуже важливо, щоб вони були щасливими й задоволеними. Щоб не було ніяких проблем з побутом, з якістю харчування, відпочинку, проживання. Під час цієї інспекційної поїздки я переконався, що в таборі все зроблено на найвищому рівні, і його гості це підтвердили», – сказав Борис Філатов.

Міський голова упевнений: кількість подібних проектів потрібно збільшувати. Такої ж думки дотримуються батьки. Своїми враженнями вони обмінялися під час святкового концерту, який підготували вихованці другої зміни табору.

Мати двох дітей Юлія Кулюш забирає з відпочинку старшого сина – 8-річного Дениса. Жінка каже: її дитині в таборі все сподобалося.

«Син дуже задоволений табором. Усе сподобалася. На другий день зміни я йому зателефонувала, і відповідь була така: «Мамо, в мене все чудово, давай пізніше, мені ніколи». Побільше б таких програм, коли задоволені всі, – і діти, і батьки. Цей табір дуже полегшує життя», – упевнена Юлія Кулюш.

Микита Хвастунов цього літа вперше був у таборі. Найбільше восьмирічного відпочивальника вразили дискотеки. Хлопчику також припало до смаку тутешнє харчування. Про нових друзів і яскраві враження Микита вже встиг розповісти батькові.

«Тут діти можуть розвиватися. Дитина під наглядом. Це краще, ніж коли він гуляє сам на вулиці. Та й сімейний бюджет – важливий момент. Грошей не завжди вистачає. А тут все безкоштовно, та ще й так добре організовано», – розповів батько хлопця В’ячеслав Хвастунов.

Довідка:
«Діти Дніпра» – безкоштовний соціальний проект міської ради Дніпра, розрахований на дітей 8-12 років. Його мета – підвищення патріотичного духу маленьких городян. У таборі облаштовано зал культури та творчості, а також спортивні майданчики та футбольне поле. Дітей також навчають основ спортивного орієнтування, знайомлять з елементами козацького побуту. Загалом у таборі «Діти Дніпра» за літо планують оздоровити близько 3 тис. маленьких дніпровців.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Злой Путин  (04.07.16 21:18): "дети Днепра" и сразу лягушат из приключений Буратино вспоминаю Відповісти | З цитатою
Та ну да  (04.07.16 16:53): Взял бы и пообщался с бомжами. Среди них есть интересные и даже удивительные личности. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті