Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканку Кам’янського привітали зі 106-річчям

|«« «« »» »»|

20 липня відзначила свій 106-й день народження найстарша мешканка міста Зінаїда Терентіївна Федченко.

Поздоровити іменинницю з поважною датою завітали заступник міського голови, керуючий справами виконкому міської ради Тетяна Завгородня, голова адміністрації Південного району Світлана Колісніченко, заступник директора департаменту охорони здоров’я та соціальної політики міської ради Олена Посилаєва, голова районної організації ветеранів Валентина Чабан.

Зінаїда Терентіївна народилась у 1910 році в селі Олександропіль (нині – Солонянського району Дніпропетровської області), в сім’ї селянина. У 1932 році її чоловік був репресований та направлений у Свердловську область. У 1939 році вона з двома неповнолітніми дітьми переїхала до чоловіка в місто Сєров, де народила ще трьох дітей. Під час Другої світової війни працювала в системі торгівлі. У 1950 році, коли помер чоловік, Зінаїда Терентіївна приїхала до Дніпродзержинська. Довгожителька має статус учасника війни, нагороджена медаллю «За доблесну працю у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років».

Заступник міського голови Тетяна Завгородня за дорученням міського голови Андрія Білоусова привітала іменинницю квітами й подарунком.

«Не будемо говорити, скільки вам років. Достатньо для того, щоб жити ще довго», – сказала Тетяна Завгородня та побажала всім миру, а іменинниці – спокою та здоров’я.

Цього дня довгожителька приймала вітання і від найрідніших людей. Адже Зінаїда Терентіївна має трьох дітей, чотирьох онуків, п’ятьох правнуків і праправнучку.

Як повідомили у департаменті охорони здоров’я та соціальної політики міської ради, в Кам’янському проживають 9 осіб віком 100 та більше років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Hanna  (21.07.16 11:07): Столько ошибок... "когда умер *человек" - а может быть *муж, все-таки)
"...четверо внуков, пять правнуков и *праправнучку" - *правнучка...согласование падежей где?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті