Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДНУ – найкращий університет центральної України

ДНУ – найкращий університет центральної України

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара очолив список кращих вищих навчальних закладів центрального регіону України. Рейтинг проводився інформаційним ресурсом «Освіта.ua», який представив ВНЗ східного, західного, центрального і південного регіонів України, що посіли найвищі місця в щорічному консолідованому рейтингу вищих навчальних закладів України.

У загальному рейтингу вищих навчальних закладів України в 2016 році ДНУ ім. Олеся Гончара єдиний з ВНЗ Дніпропетровщини увійшов до десятки кращих ВНЗ.

Це, зокрема, підтверджує й абітурієнтський вибір. Так, за кількістю поданих від вступників заяв університет стабільно займав 6-7 сходинку в рейтингу популярності абітурієнтів.

У категорії «Кращі класичні університети України» ДНУ посів 7 місце.

Для довідки:
Для складання консолідованого рейтингу «Освіта.ua» використовувалися узагальнені дані найбільш авторитетних серед експертів і засобів масової інформації національних та міжнародних рейтингів ВНЗ України, таких як: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Вебометрикс». Також консолідований рейтинг ВНЗ України містить такі рубрики: «ТОП-10: Кращі класичні університети України», «ТОП-10: Кращі приватні вузи України», «ТОП-10: Кращі київські вузи України», «ТОП-10: Кращі вузи регіонів», ТОП-10: Кращі навчальні заклади регіонів України», «ТОП-10: Кращі медичні університети України» та «ТОП-10: Кращі педагогічні університети України».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Cергей  (02.08.16 11:05): Лучшее учебное заведение среди... ПТУ. Выпускники не востребованы на рынке труда. Ректор вообще не понятно за что получил звание заслуженного гражданина города. Вообщем шарага шарашная. Відповісти | З цитатою
выпускница  (02.08.16 08:00): Не смешите! Знаний не дают. Преподавательский состав слабый. За все нужно платить. Зря потратила 4 года. Відповісти | З цитатою
Вопрос  (01.08.16 16:27): Пошто не усея? Відповісти | З цитатою
888  (01.08.16 16:25): Название статьи не соответствует содержанию, т.к. по вашей же ссылке в рейтинге «Топ-200 Украина» Горный - 6 место, а ДНУ - 11. С каких это пор 11 место лучше 6? Выдаем желаемое за действительное? Відповісти | З цитатою
Зю  (01.08.16 16:17): Особенно в нем есть знаменитые на весь мир юрыдычный и экономычный факультеты... Расплодились и их клоны... Всё МГИМО в одном флаконе... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті