Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

25 бригада відтепер в облдержадміністрації: чому та на скільки

|«« «« »» »»|

Десантників 25-ї бригади відтепер можна побачити на першому поверсі в Дніпропетровській облдержадміністрації. У холі відкрилася виставка до дня повітрянодесантних військ. Присвятили її «25-ці». Живі фотографії із зони АТО, тренувань та відпочинку славнозвісної бригади пробудуть в ОДА 2 тижні.

Про це розповіла координатор центру допомоги бійцям АТО та їх родинам Наталія Шуліка.

Ідея створити таку виставку виникла у Центрі допомоги бійцям АТО при облдержадміністрації спонтанно. Фотографії знайшли на офіційній сторінці бригади у facebook, об’єднали у експозицію та встановили у холі Дніпропетровської облдержадміністрації.

Виставка в ОДА триватиме 2 тижні. Після цього відправиться до місця дислокації 25-ї бригади.

«Хлопці, коли побачили експозицію, одразу забажали розмістити її на території своєї частини. Вона їм дуже сподобалася. Тому зробимо їм такий подарунок», - зазначила Наталія Шуліка.

Переглянути виставку можна щодня з 9.00 до 18.00 на 1 поверсі облдержадміністрації за адресою: м. Дніпро, пр. Поля (колишній пр. Кірова), 1.

У холі ОДА також можна переглянути виставку відомого військового фотокора Олександра Шульмана «Ведмедики в АТО», так військові лагідно називають танки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті