Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 11 червня 2024
02:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Завдяки програмі Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця» у місті відродили дитячу лігу з регбі

Завдяки програмі Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця» у місті відродили дитячу лігу з регбі

У новому навчальному році учні 16 шкіл Дніпра опановуватимуть спортивну майстерність з регбі-5. Це безконтактна дитяча гра, що містить безпечні елементи дорослого регбі. Тут не практикують силових спортивних захоплень.

Як розвиватиметься дитяче регбі в Дніпрі розповіли під час спільної прес-конференції 31 серпня позаштатний радник міського голови Владислав Титарєв, головний тренер регбійного клубу «Дніпро» Антон Панфілов і президент обласної федерації регбі Денис Давидов.

Олімпійський вид спорту в Дніпрі відродили ще кілька років тому. Та дитячу секцію відновлюють лише цьогоріч. «Діти й гадки не мали, що таке регбі. Тому ми вирішили відродити шкільне регбі-5. У Дітей має бути альтернатива: не вештатися на вулиці, а знайти себе в спорті», – розповів позаштатний радник міського голови Владислав Титарєв.

Тренування проводитимуть вчителі фізкультури. Вже навесні наступного року юні регбісти змагатимуться за звання найкращих на міському чемпіонаті «Шкільні ігри». Грати у регбі-5 зможуть як хлопці, так і дівчата віком від 10 до 12 років. Для тренувань підходять футбольні міні-поля. Взимку діти займатимуться у спортивних залах своїх шкіл.

«Підходить зал для баскетболу. Такий є в будь-якій школі. Ми ще попрацюємо з учителями фізкультури, щоб вони змогли проводити тренування на високому рівні», – наголосив головний тренер регбійного клубу «Дніпро» Антон Панфілов.

В обласній федерації регбі такому пожвавленню спортивних ініціатив у Дніпрі радіють. Кажуть: тепер можна претендувати на створення обласної ліги. «Ми вдячні міській владі, що вона активно взялася розвивати спорт. Зі свого боку ми всіляко сприятимемо, щоб місто було більш спортивним», – зазначив президент федерації регбі Денис Давидов.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Мама  (31.08.16 14:23): А вы не хотите случайно продлить жить такому олимпийскому виду спорта как плавание, например: закончить ремонт в бассейне "Металл"??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті