Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА провели тренінг з грантрайтінга

У ДніпроОДА провели тренінг з грантрайтінга

Є цікава ідея – можеш отримати гроші на її реалізацію. Держслужбовцям області розповіли, як працювати у тандемі з громадськими організаціями та отримувати гранти на реалізацію спільних проектів. Такий тренінг у Дніпропетровській ОДА провели фахівці Центру міжнародного грантрайтінга.

«Придніпров'я йде шляхом децентралізації. Потрібні нові підходи у розвитку громад. Один з таких – розробка грантових проектів. Щоб допомогти громадським організаціям та об’єднаним територіальним громадам області втілювати задуми у життя, при облдержадміністрації створили Центр міжнародного грантрайтінга. Його фахівці допомагають розробляти грантові проекти та представляти їх на міжнародних конкурсах», – розповів радник голови ОДА Віталій Литвин.

Тренінги з грантрайтінга вже проводили для громадських організацій та об’єднаних територіальних громад регіону, розповіла координатор Центру міжнародного грантрайтінга при Дніпропетровській ОДА Ольга Катко.

«На часі – тренінги для держслужбовців. Ми розповідаємо, що таке грантові проекти, як знайти міжнародних донорів, як налагодити співпрацю з громадськими організаціями та працювати у тандемі з ними», – зазначила Ольга Котко.

Зустріч проходить у незвичному для держслужбовців форматі. Ніяких круглих столів та чіткого регламенту, натомість – максимум живого спілкування та цікавих практичних завдань.

Після невеличкої теоретичної частини учасників тренінгу ділять на чотири групи. Кожній дістається власна тема для написання грантового проекту.

«Нам запропонували такі теми – протидія корупції, правова освіта, енергоефективність та екологічна безпека. Ми обрали останню, – ділиться учасник тренінгу Максим Садовой. – Придумали, як збудувати сміттєпереробний завод».

Після презентацій, учасники тренінгу разом із фахівцями Центру міжнародного грантрайтінга при ОДА розбирають помилки.

Наступний тренінг Центру міжнародного грантрайтінга запланований на кінець вересня.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті