Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До кінця року Дніпро має отримати нову пожежну машину вартістю 1,2 млн доларів

|«« «« »» »»|

Про нову спецтехніку та те, як нині міська влада допомагає рятувальникам Дніпра, мер Борис Філатов розповів напередодні їхнього професійного свята. 16 вересня в Палаці культури машинобудівників зібралися близько 400 службовців і ветеранів профільних відомств Дніпра та області.

Борис Філатов привітав рятувальників і вручив шістьом героям почесні грамоти та медалі «За заслуги перед містом». Керівник Дніпра наголосив: головне – не слова, а справи. І нині чи не вперше влада докладає всіх зусиль, щоб попри непросту ситуацію справді допомогти.

«Цьогоріч буде пошитий новий спецодяг, замовлений в Австрії, і взуття, і рукавиці. Такого не було ніколи. Це дозволить нашим рятувальникам краще виконувати свої професійні обов'язки. І вперше в історії обласного центру ми купуємо за 1,2 млн доларів нову пожежну машину з драбиною завдовжки 56 метрів. Це колосальна сума, та в місті багатоповерхової забудови така машина дуже необхідна. Думаю, до кінця року, після того, як завершиться виставка відповідної спецтехніки, ми цю машину викупимо», – заявив Борис Філатов.

Міський голова також додав, що наразі тривають перемовини з львівськими виробниками щодо пожежних модулів. «Є ще багато ідей, як зробити матеріально-технічне забезпечення пожежників більш сучасним. Міська влада робить для цього все можливе», – сказав мер Дніпра.

Гостей заходу зустрічав оркестр, а на подвір'ї палацу перед початком урочистостей влаштували виставку спецодягу та техніки. Зазначимо, що День рятівника в Україні відзначається щорічно 17 вересня. Це свято працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, профільних спецформувань і кожного, хто незалежно від своєї професії проявив сміливість і врятував чиєсь життя в непростій ситуації. Напередодні професійного свята працівникам пожежно-рятувальних підрозділів традиційно бажали «сухих рукавів» і якомога менше тривожних викликів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Cоломія  (19.09.16 16:42): Вона мабуть зроблена з золота 999,9 проби? Влада грабує українців! Невже ж в Україні немежливо у Кременчузі на заводі "КРАЗ" зробити декілька власних вітчизняних пожежних машин??? ЦЕ ШАХРАЙСТВО!!! ДОСИТЬ ЗНУЩАТИСЯ!!!
Опозицийний блок переможе!!!
Відповісти | З цитатою
теплов  (18.09.16 08:33): 1,2 млн долларов отвалить за машину??? ни хера себе!!! Филатов вообще головой думает когда такие суммы отдает Відповісти | З цитатою
Морды Ра Торы голубки  (16.09.16 21:18): Снегурочка-дурёха (16.09.16 18:25): Полициянтам тожэ - и зарплату повысили.. и машинки японовские суперсовременные выдали.. и переаттестацию провели.. думаю,- эту пожарную машинку купили себе толстосумы из новостроек за бюджэтные деньги,- дай Бог им здоровья и белые тапочки.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті